[dutch] XC/DH/FR Teams & Wedstrijdrijders gezocht voor sponsoring

[dutch] XC/DH/FR Teams & Wedstrijdrijders gezocht voor sponsoring

Geffen (NL) ? Alex Global Technology Inc. lanceert voor 2008 een omvangrijk (co-) sponsor programma als onderdeel van haar strategie om een leidende positie in de markt van wielen en velgen te verwerven

Daarnaast zal Alex, één van de meest innovatieve wiel- en velgfabrikanten ter wereld zal haar marketing activiteiten in Europa verder vergroten middels een dealerondersteuning programma en logistieke veranderingen.

Sportsponsoring
Voor alle Europese landen wordt er in 2008 een omvangrijk sponsor en co-sponsorprogramma gelanceerd. Teams en rijders spelen een cruciale rol in de ontwikkeling, testen en verbeteren van de producten. De sponsoractiviteiten worden vanuit Alex Europa in samenwerking met de verschillende landen geco?rdineerd. Alex is op zoek naar top teams en toprijders /rijdsters in alle disciplines (race, mountainbike XC, downhill, freeride, 4X, freestyle BMX en BMX race). Aanmelden kan per mail in Engels vergezeld met een volledig CV aan info@pointbike.nl.

Dealersupport – technisch dealerboek
Ook op dealerniveau wordt er gewerkt aan technische informatie en service boeken. Deze informatie voorziet in een onderhoud en reparatie handboek met daarin de verschillende specificaties van de wielen.

Europees magazijn
Vanaf volgend jaar zal in Duitsland een Europees magazijn in gebruik genomen worden om de verschillende Europese distributeurs nog sneller te kunnen voorzien van wielen, velgen en reserve onderdelen.

Source: Mountainbike.nl